• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Hvordan merker du den spirituelle oppvåkningen?

mai 17, 2020

Hvordan merker du den spirituelle oppvåkningen?

Avspenning

Det er ganske vanlig, at jo eldre vi blir, jo mer fjerner vi oss fra oss selv. Vi kan jo fremdeles tro på og være spirituell, men det er viktigste er å være tro mot oss selv, slik at vi lettere kan åpne opp for visdommen vi har inni oss, lettere motta beskjeder og lettere stå samlet i vår egen styrke.

Når du starter med å meditere, så vil kropp og sinn , etterhvert, slappe mer og mer av. Du vil merke at dette er noe kroppen drar nytte av, med f.eks økt energi, bedre humør, bedre hukommelse, bedre søvn, fokus etc. Til og begynne med så greier du kanskje ikke sitte stille så lenge – det gjør ingenting. Kroppen vil tilpasse seg etterhvert. Noen vil fort merke ting når de mediterer, mens hos andre kan det ta uker , kanskje måneder. Husk , ingenting er feil. Vi er alle forskjellige og vi får det vi skal ha.

De første gangene jeg skulle meditere, var jeg så urolig at jeg ikke greide å sitte stille. Jeg ble irritert på de andre, som var så avslappet og syntes dette var fantastisk. Jo mer de slappet av og fikk inn informasjon, jo mer irritert og urolig ble jeg. Det var et nederlag å ikke få det til, når jeg så gjerne ville. Og jeg ble enda mer motløs og nedstemt. Etterhvert så skjønte jeg at vi er alle er forskjellige og at vi ikke må sammenligne oss med andre. Jeg hadde min historie med stress og angst over lang tid, så derfor måtte jeg også bruke tid på å tillate kroppen å slappe av minutt for minutt. Og da knekte jeg koden!

Reisen

Noen ser vakre farger, noen føler varme eller kulde. Noen ser plutselig «en film» i hodet, bilder eller hører en stemme. Noen kan få en løsning som de kanskje har grublet over i lang tid. Mens noen ikke opplever en eneste ting under meditasjon, annet enn avslappet tilstand. Å det er helt greit, som jeg sa – ingenting er feil. Noen kan oppleve å få informasjon etter meditasjon, neste dag eller om en uke. Vi vet aldri hva som skjer og hvordan. Men, når du mediterer med en intensjon om at du nå er klar for å åpne opp for det spirituelle i deg, så vil det skje på en eller annen måte. Det handler om å kjenne på egne følelser først. Å være åpen og nysgjerrig. Når du «mestrer» dette, så er det en befrielse, en styrke og en glede. Det er som å komme hjem å finne svaret der. For svaret ligger jo alltid inni deg. Du kommer mer og mer i kontakt med din egen intuisjon – magefølelse – slik at du også lettere vil kunne føle om ting er feil eller rett for deg. Det kan være å ta et valg, at det blir enklere for deg å stø stødig i valget du tar. Det kan også være at du begynner med å «se» ting – din klarsynthet. En fornemmelse.

Å utvikle seg selv på denne måten er spennende – og en fantastisk reise. Å lære seg selv å kjenne. På godt å vondt. Og det er jo bare oss selv vi søker etter – ingen andres meninger eller tro – kun oss selv, det vi har i vårt hjerte og som alltid har ligget der.

Jeg startet min reise med meditasjon, finne min egen ro og styrke, før det plutselig åpnet seg mer opp, og jeg kunne laste ned informasjon og «se» mer. Det har vært en lang, lærerik reise, og utrolig spennende – og den tar ikke slutt.

Jeg har laget to meditasjoner og en video, som er knyttet til å åpne opp mer for det spirituelle. Vil du investere i starten på din spirituelle reise, så får du disse meditasjonene i en pakke nå, ved å klikke HER

Om Torill

Torill har fått flere hundre tilbakemeldinger fra hele verden, på sine meditasjoner. Torill er sertifisert meditasjonslærer, og utdannet  terapeut. Hun er også en spirituell veileder som hjelper deg videre i din utvikling. Når energi fra ordene/historien hun forteller, legges i hennes stemme, slik at den treffer din energi, kan hennes meditasjoner oppleves som transformerende, og er gode verktøy på din vei videre i ditt liv. Hun kan kanalisere ned informasjon til deg, som kan være god veiledning.

>