mai 13, 2020

Din spirituelle oppvåkning

 

Oppvåkningen

Huset lå der tomt og mørklagt. Gammelt og med grå og slitt bordkledning. Det var på to etasjer og hadde flere vinduer. Det hadde stått tomt i mange år. Når jeg hadde vært i nærheten av det huset før, så hadde jeg alltid en følelse av at noen sto å så på meg. Selv om jeg var alene og ikke kunne se andre. Denne gangen gikk jeg forbi huset en tidlig vintermorgen. Det hadde så vidt begynt å lysne, og i det jeg passerte dette huset, så lot jeg blikket tilfeldig falle opp mot huset slik jeg alltid gjorde. Jeg bråstoppet – for der sto det en dame i andre etasje og så ned på meg. Jeg kunne ikke se ansiktet hennes klart, men jeg bare «så» og visste at det var en dame.

Er du spirituell? Kanskje er du ikke helt sikker. Kanskje er du litt eller mye. Vi har alle det spirituelle inni oss, men vi ser og bruker det på forskjellige måter. Mange sier at de slett ikke er spirituelle og har heller ingen ønsker om å være det. De synes dette er skummelt og rart, samtidig som at nysgjerrigheten er der. Dette er nok mer frykt for det ukjente. Men jeg tror – at dette vil på en naturlig måte bli «normalt» for alle – uansett hvem vi er og hva vi tror på i øyeblikket.

Vi er i et stort skifte nå – mye skjer i verden rundt oss, men også inni oss. Du har kanskje merket at både du og andre har startet med å føle, tenke og gjøre ting litt annerledes enn før?   Å være spirituell – hva betyr egentlig det? Det er ikke verre enn at man ser på alt som ETT. Det er en del av oss. Som nå blir vekket opp igjen. Du kan finne mye magi når du åpner døren

Møt frykten

Så er det ofte slik at etterhvert som vi vokser opp, blir voksne, så kanskje vi blir litt «tvunget» til å starte å åpne opp døren. Noen blir syke, og får et annet syn på livet, noen blir nysgjerrige og er klar for å åpne døren mer og mer. Ganske fasinerende at etter å ha levd med oss selv i mange år, så åpner vi opp for å bli mer kjent med oss selv!

En åndelig oppvåkning kan føles både dyptgripende og transformativ. Men det er viktig å huske at denne prosessen skjer naturlig. Ja – det kan være at du søker selv, men også at ting legger seg til rette, slik at du nærmest får det opp i fanget. Mange kan føle en redsel for det spirituelle. Dette er vel kanskje mest frykt for det ukjente – du vet ikke hva som venter deg, hva du vil se, høre eller hvor du blir ført.

Når du «går inn» i den spirituelle oppvåkningen, så vil du lettere kunne gi slipp på det som var – å se det nye med andre øyne. Du kan føle deg mer glad og oppglødd, lettere til sinns – og du kan se og føle mer glede i alt som skjer deg selv, men også det som skjer med andre. Men det kan også hende du vil ha andre perioder der du føler at det er litt tungt. Av og til må vi møte våre mørke sider også , for å bli kjent med oss selv. For å gå deg selv i møte, kan det være fint å kjenne de lyse og de mørke sider, og la disse smelte sammen i kjærlighet. Det er jo bare deg!

Bli kjent med deg

Den første jobben er å bli kjent med sine egne tanker, følelser og handlinger. I meditasjon kan du enklere komme i kontakt med den spirituelle siden din. Er du ikke vant i hele tatt til det spirituelle, så vær tålmodig. Når kroppen er i en avslappet tilstand, er det enklere å ta i mot beskjeder som kommer til deg. De kan komme på mange måter. Å ved å være i denne tilstanden så vil du lære å bli mer kjent med dine egne følelser, og åpne opp for det spirituelle om du ønsker mer kontakt med det

Jeg har laget to meditasjoner og en video, som er knyttet til å åpne opp mer for det spirituelle.Vil du investere i starten på din spirituelle reise, så får du disse meditasjonene i en pakke nå, ved å klikke HER.

Om Torill

Torill har fått flere hundre tilbakemeldinger fra hele verden, på sine meditasjoner. Torill er sertifisert meditasjonslærer, og utdannet  terapeut. Hun er også en spirituell veileder som hjelper deg videre i din utvikling. Når energi fra ordene/historien hun forteller, legges i hennes stemme, slik at den treffer din energi, kan hennes meditasjoner oppleves som transformerende, og er gode verktøy på din vei videre i ditt liv. Hun kan kanalisere ned informasjon til deg, som kan være god veiledning.

>