oktober 31, 2020

Å reise med månen

Måne energier

Jeg er blitt mer og mer opptatt av fullmånen. Hvordan den påvirker kroppen min, energiene mine. Jeg har begynt å observere meg selv mer, rundt disse dagene, før og etter fullmåne. Det er ganske interessant. For det er heftige ting som skjer. Samtidig skjer det også mye rundt. Legg også merke til naturen, før fullmånen. Ja, det er sterke energier rundt fullmåne, og jeg er hellig overbevist om at vi må se, forstå og utnytte, dette mye mer enn det vi gjør. Dette er dagene for transformasjon, til å virkelig gå inn i energiene, og kjenne på de, samtidig som at du kan sette en intensjon. Lyset og energiene fra fullmånen kan du virkelig utnytte til å sette fart både på deg selv og det du skal videre fremover. Det er tiden for å gi slipp og for å gå til neste steg.

Elementene

Å være i elementene rundt fullmåne energier, er utrolig sterkt. Har du ikke tent bål, ved sjøen eller ved et vann, under fullmånen, så burde du absolutt gjøre det! Når du gjør det, så kall til deg alle elementene. Pust inn luften, se inn i bålet, observer det som befinner seg der. Hent energien og viderefør den inn til ditt hjerte. Det er rett og slett magisk! Plasser ditt personlige alter, av ting du har som steiner, krystaller, og andre ting som hører naturen til, som du har sanket underveis på din reise. Lad det opp, slik at du har energien fra en slik sermoni og tingene fra ditt alter, frem til neste fullmåne.

Skriv ned det du vil gi slipp på, legg det deretter på bålet. Se det brenne opp, og se disse energiene forvinne. Si tusen takk for lærdommen de har gitt deg. Skriv deretter ned det du ønsker deg fremover, dine planer og mål, dine neste steg. Legg det på bålet, og før energiene fra flammen mot hjertet ditt. Kjenn på følelsen av at det allerede er skjedd, og la den vokse, kjenn på energien i hele kroppen av dette. Si for ditt indre eller høyt: Tusen takk

Lag ditt personlige alter

Reisen

Å meditere under månens energier, er også veldig sterkt. Det er lett å bli ført med i energiene, og de er sterkere, når du skal ta en meditasjonsreise. Det er veldig vanlig å ha grupper og andre sermonier, under fullmåne. Du oppnår en kontakt med ditt indre, som kan gi en opplevelse av transformasjon på et vis. Ved å slippe all kontroll og bare la deg bli ført med. Fordi det er da du klipper de gamle energiene, og erstatter de med nye, som er ladet opp og klar for å veilede deg til ditt neste nivå.

31 oktober er det Blue moon, og på samme dag faller også Halloween. Dette er spesielt, og ikke så ofte det skjer. En god miks av sterke energier. Mediter under full månens energier, reisen blir til underveis. Det er det som er spennende – vi lar oss bare bli ledet inn i det.

Bli med på en full måne meditasjon på Zoom, Lørdag 31 oktober kl 17.00

I tillegg ligger det også en BONUS til deg der!

Om Torill

Torill har fått flere hundre tilbakemeldinger fra hele verden, på sine meditasjoner. Torill er sertifisert meditasjonslærer, og utdannet  terapeut. Hun er også en spirituell veileder som hjelper deg videre i din utvikling. Når energi fra ordene/historien hun forteller, legges i hennes stemme, slik at den treffer din energi, kan hennes meditasjoner oppleves som transformerende, og er gode verktøy på din vei videre i ditt liv. Hun kan kanalisere ned informasjon til deg, som kan være god veiledning.

>