oktober 15, 2020

Du er en viktig brikke

Hva skal du gjøre?

Hver dag hører du sikkert at verden er i endring og at det er en ny tid. Og ja, det er det, men hva skal vi gjøre i denne nye tiden? For hva har du å tilby til denne tiden som står foran oss?

Plutselig er det blitt slik at mennesker nå søker etter ro, stillhet og mer forståelse. Fler og fler ser nå at det faktisk finnes noe mer, enn et hus, en bil, båt, hytte, jobb og familie. Alt dette er jo fint det, men det gir deg ikke nødvendigvis en indre ro, eller det du søker etter, og ingen materielle ting, fyller tomrommet som fremdeles kan være der. Du må finne det nye innholdet, uten å ha koden.

I dag tidlig, da jeg kanaliserte, kom disse ordene til meg:

Lytt og observer. Dager skal endres. Ny tid. Ta handling. Vent ikke. Utfør nå

Jeg øver meg hver dag på å ta enda mer handling. For nå må det handles på en annerledes måte. Det vil si at du og jeg må tenke annerledes, som gjør at vi føler annerledes og igjen som gjør at vi handler annerledes. Dette har jeg snakket om før. Vi er flinke til å vente, skyve det unna, ta det litt seinere… det er ikke det vi skal nå

I stede for å vente, må vi gjøre som sjamanene sier: hva med i dag?

Du er en viktig brikke (Foto Pixabay)

Opp ned

Tiden er kommet der vi blir nødt til å guide oss selv, det er ingen som kan gjøre det nå. Vi skal fremdeles lære av andre, men samtidig så er det nye ting som skal skapes for verden nå, og ingen vet hvordan eller hva…Alt er snudd opp ned, vi er vår egen co-creator, det du har søkt etter, finnes i deg selv, og nå er det bare å brette opp ermene å ta fatt, uten å vite

Det er turbulente tider, så det å være i kontakt med deg selv, er viktigere enn noen gang. Finne harmoni og balanse. Slik at du er bedre rustet til det som kommer. For det som kommer , kan være verre. Eller bedre. Hvem vet? Uansett, handler det om å finne trygghet i utryggheten, bli mer uavhengig og selvstendig og bli mer i samspill med naturen, det samspillet som finnes der – se det – lære det, bruke det. Ha mer tro på deg selv, finne kraften og styrken din. Ren mat, rene tanker, rene handlinger. Mer energi og ro.

Brikken

Tror du at det er tilfeldig at du er her akkurat nå? Det er en grunn til at både du og jeg får oppleve denne tiden. Du er en viktig brikke inn i en ny tid. En av mange pusle brikker. Du er en del av det nye. En av de som skal skape det nye, smått eller stort. Det spiller ingen rolle. Og det spiller heller ingen rolle om du ikke kommer i avisen for å ha utført det. For det som er viktig er at du har skapt ringvirkninger av det du har gjort, og det er kraftfullt. Du og jeg er en av de som deltar på å skape i den nye verden – ganske kult ikke sant? Vi skal gjøre en forskjell!

Din viktigste oppgave nå, er å være deg selv fullt ut! Og hvis du og jeg, og alle andre,kan være oss selv, så former vi allerede da en bedre verden. For husk at alt er energi. Så hvorfor er du redd for å si at du endrer verden? Du er her, og du er nå med å skaper det nye i den nye verden! Gjør det med hjertet.

Så hvilken handling skal du gjøre i dag, for å komme deg dit du ønsker? For du trenger ikke å ta sju mil hver dag, en liten ting, en liten handling hver eneste dag, kan åpne dører for deg som du ikke visste fantes. Så sett i gang – skap din nye verden i det nye!

Dette er mine tanker, min sannhet, og trenger ikke å være din. Jeg har ingen fasitsvar – jeg er bare meg selv, så godt jeg kan.

Og som sagt,det som er viktigere enn noen gang – Ro, balanse, klarhet og energi – finner du i Norges største Meditasjonsportal, klikk på knappen under og start med en gang!

Om Torill

Torill har fått flere hundre tilbakemeldinger fra hele verden, på sine meditasjoner. Torill er sertifisert meditasjonslærer, og utdannet  terapeut. Hun er også en spirituell veileder som hjelper deg videre i din utvikling. Når energi fra ordene/historien hun forteller, legges i hennes stemme, slik at den treffer din energi, kan hennes meditasjoner oppleves som transformerende, og er gode verktøy på din vei videre i ditt liv. Hun kan kanalisere ned informasjon til deg, som kan være god veiledning.

>