• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Redd for den naturlige delen av deg selv?

desember 30, 2020

Redd for den naturlige delen av deg selv?

Ukjent grunn

Slik er det faktisk, at mange er redd for den naturlige delen av seg selv. De gjør alt for å unngå å komme i kontakt med den – tror de. Er du en av de?

Den åndelige delen av oss, lever i oss hele tiden. Du bruker den nok mye mer enn du er klar over. Ja, magefølelsen, din intuisjon er jo også en del av din naturlige side. Det å stoppe opp, kjenne etter hva hjertet, sjelen forteller deg. Men så fort du hører ordet «åndelig», så viker du unna. Fordi det er ukjent for deg, skremmende, du føler du er på utrygg grunn?

I dette året 2020, er det mange som har fått erfart andre sider av seg selv – på godt og vondt. Noen har kanskje erfart å kjenne på følelser de aldri har kjent på selv, kanskje har det kommet noen nye innsikter, tanker osv

Hvilke brikker har du å bidra med, både for deg selv og andre? For en ting er ihvertfall sikkert – tiden er inne for å bygge nettverk og et felleskap

Jeg la nylig ut en ny episode på Podcasten min – Meditasjonsguiden – der jeg deler mer om mine tanker fra det året som har vært.

I tillegg kan du reflektere litt, gjennom en MEDITASJON

Du finner den ved å klikke på knappen under, på Spotify, Itunes eller alle andre podcast plattformer 🙂

Dette er mine tanker, min sannhet, og trenger ikke å være din. Jeg har ingen fasitsvar – jeg er bare meg selv, så godt jeg kan.

Bildet over er tatt av Stefan Keller fra Pixabay

Om Torill

Torill har fått flere hundre tilbakemeldinger fra hele verden, på sine meditasjoner. Torill er sertifisert meditasjonslærer, og utdannet  terapeut. Hun er også en spirituell veileder som hjelper deg videre i din utvikling. Når energi fra ordene/historien hun forteller, legges i hennes stemme, slik at den treffer din energi, kan hennes meditasjoner oppleves som transformerende, og er gode verktøy på din vei videre i ditt liv. Hun kan kanalisere ned informasjon til deg, som kan være god veiledning.

>