januar 27, 2021

Mediter med Mala

 

 

Mediter med Mala

 

Har du en mala? Håper at du , etter å ha sett denne videoen, vil anskaffe deg et. Det er utrolig kraft og ro med å meditere med et mala kjede. Da jeg startet med det, fikk jeg en skikkelig aha opplevelse over hvor supert verktøy dette faktisk er, og særlig om du har mye tankespinn. Den hjelper deg med å holde fokus gjennom hele meditasjonen!

 

Vil du ha lett tilgang til ulike meditasjoner hver dag, så kan du sjekke ut Meditasjonsportalen! Der finner du et voksende bibliotek av ulike meditasjoner, lytt når som helst – hvor som helst 🙂  Du finner den ved å klikke på knappen under her!

 

Sjekk ut Meditasjonsportalen

 

Om Torill

Torill har fått flere hundre tilbakemeldinger fra hele verden, på sine meditasjoner. Torill er sertifisert meditasjonslærer, og utdannet  terapeut. Hun er også en spirituell veileder som hjelper deg videre i din utvikling. Når energi fra ordene/historien hun forteller, legges i hennes stemme, slik at den treffer din energi, kan hennes meditasjoner oppleves som transformerende, og er gode verktøy på din vei videre i ditt liv. Hun kan kanalisere ned informasjon til deg, som kan være god veiledning.

>