• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Meditasjon – for en bedre hverdag

juni 6, 2023

Meditasjon – for en bedre hverdag

Hver og en av oss har behov for å ta en pause i hverdagen, for å samle tanker og puste. Det er så mye som skjer hver eneste dag, og det er lett å hekte seg på «livet som skjer.» Så er det også viktig da å huske at ting skal fordøyes, integreres og reflekteres.

Mange sier til meg at det er utfordrende å komme i gang med meditasjon, det tar tid, og tankene bare surrer og går, slik at det ikke føles noe godt etter å ha tatt en slik pause som egentlig skulle gjøre godt. Tanker vil alltid være der, men ved å la være å fokusere på tanken, vil du til slutt venne kroppen til denne etterlengta pausen.

Det beste vi kan gjøre for oss selv, er å stoppe opp – noen få minutter hver dag er alt som skal til. Jeg har laget 24 video/lydfiler der du kan stoppe opp. Disse lydfilene er korte, og til en inspirasjon for å komme igang med en slik pause i hverdagen. Det er kommet mange tilbakemeldinger på at disse har vært en glede og til god hjelp gjennom dager som har vært utfordrende på mange vis.

Følg med på Facebook siden min – Meditasjonsguiden – der blir de lagt ut hver dag 🙂 Du finner siden min HER

Du kan også lytte til min podcast, du finner de der også 🙂 Den ligger ute på Spotify og alle andre plattformer for podcaster.

Meditasjon er et enkelt verktøy for en bedre hverdag. Så start allerede i dag – hva venter du på? La meg gjerne få høre fra deg hvordan det går 🙂

Mvh Torill – Meditasjonsguiden

Om Torill

Torill har fått flere hundre tilbakemeldinger fra hele verden, på sine meditasjoner. Torill er sertifisert meditasjonslærer, og utdannet  terapeut. Hun er også en spirituell veileder som hjelper deg videre i din utvikling. Når energi fra ordene/historien hun forteller, legges i hennes stemme, slik at den treffer din energi, kan hennes meditasjoner oppleves som transformerende, og er gode verktøy på din vei videre i ditt liv. Hun kan kanalisere ned informasjon til deg, som kan være god veiledning.

>