juni 9, 2024

Dine vinger

Kjærligheten

Har du noen ganger kjent kjærligheten fra din egen sjel? Den som gir deg en beskjed: » Vær trygg, jeg er her, la deg bli ført ut til lyset og skinn som den du er»

Kanskje tar du deg ikke helt tid til å lytte, til hva kropp, sjel og sinn prøver å fortelle deg. Men slik er det min venn – at tiden er kommet nå for å gjøre nettopp det. Det finnes ingen vei tilbake. Det vibrerer nye energier rundt deg. De tar deg med på innsiden, tar vekk skylappene du har hatt på en stund. Og åpner opp for en større forståelse for at du er mye mer enn det som skjer på utsiden av deg selv.

Meditasjon

Fler og fler tar i bruk meditasjon – kraften av det å være i ro, det å finne indre ro, og det å lytte. For stillheten rommer mange svar. Og så er det ikke alle svar du skal ha heller. Men ved å sette seg ned, puste dypt, ta en pause fra alt som er – så blir du som en Sommerfugl, som bare løfter sine vinger og flyr ut i det ukjente, der den henter inn den søte duft av livet, for så å komme tilbake til deg, som en ren transformasjon – og plasserer glede i hjertet ditt.

Meditasjonen «Sommerfuglen» er en dyp og transformerende meditasjon. Den ligger på Spotify, Podimo, og alle andre plattformer for podcaster.

Ta en pause, klikk deg inn og lytt 🙂

La meg gjerne høre fra deg hva du synes om den 🙂

God Sommer!

Sommer klem fra Torill – Meditasjonsgsuiden

www.torilltafto.com

Ønsker du time med veiledning/healing, eller meditasjonslæring – kan du nå meg på mobnr 90556013 der du avtaler time. Jeg har også noe ledig kapasitet for personlige kanaliserte meditasjoner nå.

Om Torill

Torill har fått flere hundre tilbakemeldinger fra hele verden, på sine meditasjoner. Torill er sertifisert meditasjonslærer, og utdannet  terapeut. Hun er også en spirituell veileder som hjelper deg videre i din utvikling. Når energi fra ordene/historien hun forteller, legges i hennes stemme, slik at den treffer din energi, kan hennes meditasjoner oppleves som transformerende, og er gode verktøy på din vei videre i ditt liv. Hun kan kanalisere ned informasjon til deg, som kan være god veiledning.

>