Også du har en spirituell side!

Der du er trygg på deg selv, dine valg og har et annet syn på alt liv rundt deg - harmoni og glede.

Kanskje har du allerede tatt den i bruk, eller møtt den av og til, eller om du synes at dette er bare tull og vil ikke snakke om det. Er det frykt? Hva er du redd for - og hvorfor? 

Vær åpen og kom i kontakt med deg selv og din kilde. Det vil gjøre deg tryggere å kjenne dine egne følelser, og bli kjent med ditt innerste.

Den spirituelle pakken veileder deg til å være mer åpen for det du får inn. Du får også vite mer om intuisjon, din magefølelse, hvordan den kan bidra til å være et verktøy i ditt liv

Les også gjerne mine blogger om oppvåkning av din spirituelle reise!

Meditasjon 1

 Åpne opp for informasjon. La deg selv bli ledet inn i en dyp avslapning, slik at du kan observere det som kommer til deg underveis på din reise

Meditasjon 2

 Vi har alle en skytsengel med oss. Den holder oss varsomt i hånden og leder oss på vår vei. I denne meditasjonen kan du møte din skytsengel. Det kan bli et spennende møte :)

Video om Intuisjon 

 Hva er intuisjon? Hvordan bruker du den i hverdagen din? Stoler du på det du får? Hvordan vet du at det er intuisjonen som prater til deg? Dette er litt om det jeg snakker om i denne videoen. Du vil også få tips på hvordan du kan trene opp din egen intuisjon.

 

Siste blogg

Dine vinger
Energier
>