Personlig kanalisering

Dette er en lydfil - en personlig kanalisert meditasjon - der jeg fungerer som en kanal og formidler det som kommer av ord, setninger, energi, visdom og kunnskap.

 Disse lydfilene er svært populære, så når du bestiller, kontakter jeg deg for leveringsdato, men den er vanligvis innenfor 2-3 uker

 Din pris er 1750,- 

                                                                                                                         

                                                                                                                                

  På en slik lydfil/meditasjon, får du kanaliserte ord, setninger eller en historie, som er personlig for deg. Energi fra kanaliseringen/ordene, legges over i min stemme, slik at den treffer din energi. Og din reise starter. 

Lydfilen har en lengde på 30 minutter, og leses inn som en MP3 fil, som du kan laste ned på din mobil eller datamaskin. Lyttes til  hver dag i en periode fremover, slik at du er i energien fra kanaliseringen og budskapet der. Lydfilen kan lyttes til igjen og igjen, og nye innsikter kan dukke opp for hver gang!


Torill sine meditasjoner er som balsam for sjelen. Hennes stemme og musikk sender deg av gårde til avslapning, men også til klarhet, inspirasjon og motivasjon. De gir deg innsikter som du ellers ikke ville fått. Jeg har hørt på hennes meditasjoner i flere år, og oppdager nye ting hver gang. Jeg bestilte også en personlig kanalisert meditasjon. Oh my God!! Den var så "spot on" at tårene kom første gang jeg hørte den. Ja senere også. Den gir meg stadig nye innsikter, trøst og glede. Den pusher meg til å ta action i forhold til det jeg trenger. Så det anbefales virkelig å få en personlig kanalisert meditasjon. Den er verdt mye mer enn investeringa. Som du forstår så anbefaler jeg Torill og Meditasjonsguiden på det aller varmeste <3 Hun er den aller beste jeg vet om. Her er det bare varme og kjærlighet å få


Anne Irene

Tusen takk for den fine meditasjonen. Har hørt den mange ganger, den går i dype lag i meg, den var til meg - uten tvil - og den treffer noe nytt i meg hver gang jeg tar den. Tusen takk fine du , for hjelpa


Ruth


Tusen takk for en fantastisk personlig meditasjon. Med svært lite info om meg har du kanalisert ned en vakker meditasjon. Jeg nyter den hver dag og hører hver gang nye innsikter. Den gir meg ro, harmoni og trygghet på at jeg er på rett vei! Anbefales på det sterkeste!


Ann-Kristin

Dette må jeg bare anbefale på det sterkeste til alle  Det er fantastisk å få en slik kanalisert meditasjon av Torill


Gunn Irene

 Har skrevet det mange ganger at du har de nydeligste, mest forløsende meditasjonene ever❤️. De gjør noe med meg hver gang. Anbefaler alle å bestille en kanalisert meditasjon , det har jeg gjort. Wow sier jeg bare. Så spot on!


Kristin


Dette er svært populære lydfiler, og mange bestiller flere gjennom et helt år!

Ved å få en kanalisert personlig meditasjon, kanaliserer jeg ned det jeg får. Dette er ord, setninger eller en historie. Meditasjonen spilles inn som en lydfil, som kan lastes ned på telefonen din, og det er derfor enkelt for deg å lytte til den når du selv ønsker det, uansett hvor du er! 


© 2020  All rights Reserved  |  Meditasjonsguiden

>