FULLMÅNE MEDITASJON AUGUST 2020

The Full Sturgeon Moon, er August sin full måne. Navnet kommer av Nord - Amerikas største fisk. Andre navn på denne månen, er kornmåne og byggmåne.

Det er tid for å ta i mot det ukjente - det du ikke vet noen ting om - hoppe inni det med mot og tillit. I denne meditasjonen blir du med på en liten tur ved bålets varme flammer, der du får en styrkende drikk som hjelper deg på veien.

Denne meditasjonen kan lyttes til hele året, ikke bare nå i august måned. Når du lytter til samme meditasjon flere ganger, så kan den gi deg nye innsikter hver gang!Om Torill


Torill har fått flere hundre tilbakemeldinger fra hele verden, om hva hennes meditasjoner har gjort for de. Hun er også en spirituell veileder som hjelper deg videre i din utvikling. Når energi fra ordene/historien hun forteller, legges i hennes stemme, slik at den treffer din energi, kan hennes meditasjoner oppleves som transformerende, og er gode verktøy på din vei videre i ditt liv. Hun kan kanalisere ned informasjon til deg, som kan være god veiledning.

Meditasjonsguiden

>