VIL DU HA EN PERSONLIG KANALISERT MEDITASJON?


Ved en slik meditasjon, får du et kanalisert "budskap"/veiledning, som er personlig for deg. Ordene, setningene eller historien , er det du skal ha for en periode fremover. Energi fra ordene i budskapet/veiledningen, legges i min stemme, slik at den treffer din energi. Det ligger også energi i musikken som er lagt på. Dette kan bli en rørende, gripende og transformerende stund.

Meditasjonen har en lengde på 20- 30 minutter, og leses inn som en MP3 fil, som du kan laste ned på din mobil eller datamaskin. Lyttes til  hver dag i en periode fremover, slik at du er i energien fra kanaliseringen og budskapet der.

Er du allerede medlem i meditasjonsportalen eller vil bli det? Da har/får du redusert pris på kanalisert personlig meditasjon!Pris 1888,-


Tusen takk for den fine meditasjonen. Har hørt den mange ganger, den går i dype lag i meg, den var til meg - uten tvil - og den treffer noe nytt i meg hver gang jeg tar den. Tusen takk fine du , for hjelpa


Ruth

Enter your text here...

Tusen takk for en fantastisk personlig meditasjon. Med svært lite info om meg har du kanalisert ned en vakker meditasjon. Jeg nyter den hver dag og hører hver gang nye innsikter. Den gir meg ro, harmoni og trygghet på at jeg er på rett vei! Anbefales på det sterkeste!


Ann-Kristin

Dette må jeg bare anbefale på det sterkeste til alle  Det er fantastisk å få en slik kanalisert meditasjon av Torill 


Gunn Irene

 Har skrevet det mange ganger at du har de nydeligste, mest forløsende meditasjonene ever❤️. De gjør noe med meg hver gang. Anbefaler alle å bestille en kanalisert meditasjon , det har jeg gjort. Wow sier jeg bare. Så spot on!


Kristin


Innvester i din reise videre!

Ved å få en kanalisert personlig meditasjon, kanaliserer jeg ned det jeg får. Dette er ord, setninger eller en historie. Meditasjonen spilles inn som en lydfil, som kan lastes ned på telefonen din, og det er derfor enkelt for deg å lytte til den når du selv ønsker det, uansett hvor du er! 

© 2020  All rights Reserved  |  Meditasjonsguiden

>