La arbeidsdagen bli

enklere og smartere!

Det er bare noen minutter som skal til

"You have to slow down,to speed up"


Møter, avtaler, tidspress, dokumenter, referater, lover, paragrafer, delegering, prosjektering, planlegging, budsjettering, signering, arkivering osv....

Dette er kanskje noe som er en del av din arbeidsdag?

Dagen er hektisk, tiden flyr, og det er mye å rekke over. Kanskje så mye, at du føler du ikke rekker det du "burde", "skal" eller "må"?

Det kan gi søvnløse netter, høye skuldre, og aller verst - sykefravær


Google, Nike, Apple, toppidrettsutøvere, musikere, ledere, politikere og mange fler har tatt i bruk et kraftfullt verktøy for å bli en vinner. De spandere på seg noen få minutter hver dag.


    Verdens mest kraftfulle verktøy  - Meditasjon
Klarhet, inspirasjon og kreavtivitet

Meditasjon kan bringe klarhet i tankene, gi bedre mestring, økt fokus og kreativitet

Økt indre ro og trygghet i krevende situasjoner

Meditasjon kan gi deg mer ro og indre balanse, slik at du takler både stress og tankespinn bedre i krevende situasjoner, valg og prioriteringer.

Større aksept, forståelse og samhold mellom kolleger

Meditasjon kan bidra til at du føler deg mer trygg, både i deg selv, men også blant andre, fordi du har funnet din indre kraft, den du egentlig er

Energi givende

Ofte går energien litt ned i løpet av arbeidsdagen. Da kan det være nok å ta noen få minutter med meditasjon, og du er tilbake i energi igjen, vil føle deg mer glad og positiv!

Tilstedeværelse

Meditasjon hjelper oss å være mer tilstede i øyeblikket. Ved daglig praktisering, vil det hjelpe oss å distrahere oss fra tankekjør, opplevelser av stress og bekymringer.

Mange har utfordringer med å sette egne grenser, si nei, og å slippe kontroll overfor alt og alle. Dette skaper unødvendig mye stress i kroppen, og til slutt kan dette ende opp i et sykefravær, når man unnlater å kjenne på egne følelser, og når det blir for mye.

Meditasjon handler ikke om å endre på personligheten. Men det vil kunne innvirke måten til hvordan du ser på, både deg selv og andre, slik at alt vil bli mer inkluderende. Noe som vil gi en roligere og mer harmonisk arbeidssituasjon og hverdag for alle

Business meditasjon


Mange store firma rundt om i verden, "pålegger" sine ansatte og ledere minimum 20 minutter med meditasjon hver dag. Dette gir de ansatte en pause i arbeidet, for å samle fokus og energi, og det gir en økt klarhet. Forskning viser at hjernen trenger hvile for å mestre hverdagen. Det er ofte ikke noe mer enn noen få minutter som skal til. 


 - Reduser stress

 - Økt kreativitet

 - Økt fokus

 - Møte utfordringer på en bedre måte

 - Mer energi

 - Tryggere i beslutninger


Dette er noe av det som kan oppleves, av å praktiserer noen minutter hver dag!

La ansatte og ledere bli kjent med meditasjonens kraft!

Alternativ 1 - Jeg kommer til din bedrift for å ha meditasjonsøkter, med veiledning, tips og råd 

 Alternativ 2 -  Jeg lager eksklusive meditasjonspakker, skreddersydd for deres behov. Disse består av MP3 lydfiler med høy kvalitet på lyd og musikk som er spesial laget for min stemme.

Lydfilene er på forskjellige lengder, slik at de kan lyttes til, både på jobb og på fritiden.                                                                                                                                                                                                                                                

Det er også mulig å slå sammen Alternativ 1 og 2. Alt settes sammen, til det beste for ansatte og ledere!

Om ønskelig kan en demo på en lydfil, sendes.

 


Torill Taftø  - Meditasjonsguiden

Torill har en bakgrunn fra Statoil i over 20 år. Hun opplevde å møte veggen to ganger, og den siste gangen var hun svært syk. Hun måtte ta noen store grep i livet sitt, sluttet i jobben sin, og kom seg etterhvert på beina igjen. Hun utdannet seg som terapeut, coach og er sertifisert meditasjonslærer.

Torill har flere hundre tilbakemeldinger fra inn - og utland, på sine meditasjoner. Hun har i dag grupper, kurs, foredrag, Meditasjonsportal på nett, podcast, og er også innom skoler.

Hun er opptatt av at alle skal ta seg fem minutter i hverdagen, ta et pusterom og senke skuldrene, og få pusten på riktig plass. 

For en bedre hverdag, men også for å forebygge sykefravær.


Hvorfor ikke starte i dag?

La dine ansatte og ledere få en bedre hverdag

Sammen mot suksess!

Ta KONTAKT:


Meditasjonsguiden Torill Taftø

Epost: torill@meditasjonsguiden.no

Mobnr: 90556013

Adresse: Eliløkken, 7353 Børsa

​​​​​


>