Måne meditasjoner

Her finner du full måne meditasjoner 2020. Disse kan lyttes til når som helst, uansett hvilken tid å året det er.  Du kan oppdage nye innsikter for hver gang du lytter til de. 


THE Strawberry Moon - juni 2020

Fullmånen for juni er den første fullmånen for sommeren, og bærer derfor navnet Strawberry Moon - jordbær månen. Navnet kommer fra Algonquin stammene i det østlige Nord - Amerika, der de så dette som et tegn på å samle inn den modne frukten av vill jordbær. 

I denne meditasjonen skal vi gi slipp på det som begrenser oss, og deretter rense hjerte energien vår

Pris: 249,-


THE Full BUCK MOON - JULI 2020

Dette er også et navn som Indianer stammen Algonquinn  hadde på denne månedens måne. Buck er hjortedyr, som mister sitt gevir, og i juli måned er dette nå i full vekst igjen. I denne meditasjonen så er vi innom din egen visdomskilde, møter ditt kraftdyr, samt at du også kan finne ditt neste rette steg videre på din vei

Pris: 249,-

THE FULL STURGEON MOON - august 2020

The Full Sturgeon Moon, er August sin full måne. .Det er tid for å ta i mot det ukjente - det du ikke vet noen ting om - hoppe inni det med mot og tillit. I denne meditasjonen blir du med på en liten tur ved bålets varme flammer, der du får en styrkende drikk som hjelper deg på veien.

THE Full CORN MOON - September 2020

The Full Corn Moon - det er på tide å ta inn det som er sådd tidligere!Denne månen barer navnet The Full Corn moon. Denne gangen skal vi ut å reise med fullmånens skip, samt lytte mer til intuisjonen vår fremover. God tur!

Pris: 249,-


The full harvest moon - Oktober 2020

Her kan du gå på regnbue broen som kobler moder jord sitt hjertet sammen med din hjerte energi. Du sår også  et frø av trygghet, visshet, styrke og mot


Pris: 249,-


Jeg likte veldig godt at det var lett å visuelt se for seg det som ble sagt i meditasjonen og den roen og helende energien den hadde med seg.

Hanne

Å delta på denne fullmåne meditasjonen var en sterk opplevelse. Torill med sin behagelige stemme fikk meg I dyp meditasjon og i løpet av den fikk jeg flere sterke føringer på hva jeg skal ta tak i. Den sitter fortsatt i meg og er viktig for de valgene jeg tar i de neste dagene. Tusen takk til Torill som alltid leverer på en fantastisk måte

Kristin

Den var rolig, tydelig og på alle måter en god opplevelse!Takk

Tove


Om TORILL

Torill har fått flere hundre tilbakemeldinger fra hele verden, om hva hennes meditasjoner har gjort for de.

Hun er også en spirituell veileder som hjelper deg videre i din utvikling. Når energi fra ordene/historien hun forteller, legges i hennes stemme, slik at den treffer din energi, kan hennes meditasjoner oppleves som transformerende, og er gode verktøy på din vei videre i ditt liv. Hun kan kanalisere ned informasjon til deg, som kan være god veiledning.

>