Hvem er Torill Taftø?

Sertifisert meditasjonslærer, spirituell veileder og healer

Mitt bidrag til en bedre verden , er å veilede andre til å ta i bruk verdens mest kraftfulle verktøy!

Jeg kanaliserer ned guidede meditasjoner, som jeg setter sammen i pakker, eller som du kan få tilgang til enkeltvis. Har også meditasjons kurs - og treninger, meditasjons grupper, foredrag og veiledningstimer.

Jeg lærer vekk meditasjon på en litt annerledes måte, enkelt og gjennomførbart

  Kan også komme til din bedrift/skole, der jeg gir veiledning på hvordan meditasjon kan endre arbeids-/skoledagen, som bl.a økt kreativitet, mer løsningsorientert, mindre tankespinn og stress, som igjen gir bedre helse som også kan være med på å forebygge sykemeldinger/fravær

Torills historieJeg har en bakgrunn fra Statoil i over 20 år, både fra havs og til lands.  En stresset og hektisk hverdag ble etterhvert, en lang historie med å være syk, med angst, smerter og utbrenthet.

Jeg måtte ta tak i livet livet, og få en endring.

 Etter knallhard jobbing med meg selv,  kom jeg meg opp på beina igjen så godt det lot seg gjøre, og bruker i dag min egen erfaring fra dette, samt min utdanning og kurs, med å veilede andre i å ta i bruk verktøy som jeg selv brukte, for å ta tilbake livet mitt.

Jeg har også en lang spirituell reise, og i dag kanaliserer jeg informasjon som kan guide deg videre på din vei


Helt siden jeg var barn, har jeg hatt spirituelle opplevelser. Den gangen ble jeg skremt av alt jeg så, og i mange år la jeg dette vekk. Da jeg ble syk, kom dette opp igjen og har blitt sterkere etter hvert som min utvikling har endret seg, og jeg kanalisere i dag både informasjon til deg, samt også meditasjoner som jeg lager for andre.


Ord fra mine kanaliseringer settes sammen til en form for veiledning/meditasjon, der energi fra dette legges i min stemme. Dette kan mange ganger virke som en transformasjon for den som lytter. 


Jeg er også opptatt av at alle skal ta seg 5 minutter i hverdagen, trekke pusten, ta et pusterom og senke skuldrene. I den tiden vi lever i nå, så er dessverre stress blitt noe som svært mange sliter med, og som skaper store utfordringer i hverdagen. 

Jeg vil at du skal se verdien i å ta vare på deg selv og din helse, før det smeller. Kommer smellet, så blir det så mye tyngre å ta tak..
Foto: Jannices Foto

>