Torill Taftø


 Veileder og healer

Verden har endret seg, og er i stadig endring. Dette har gjort til at vår indre verden også endrer seg, der man begynner å stille spørsmål innover, søker etter svar og er på let etter noe mer. Ved å søke mer innover i seg selv, så kommer mange også frem til noen veiskiller, som det kan være utfordrende å se eller å ta tak i. Med min intuisjon, erfaring og kunnskap, kan jeg fra hjerte, veilede deg til å finne ditt neste rette steg

Mine tjenester

Veiledning

Ved å få lufte ting du står fast i eller synes er utfordrende, så kan min veiledning være til god hjelp for ditt steg videre. Underveis i samtalen, vil jeg på min måte, bruke intuisjon, klarsyn og kanalisering. Jeg jobber fra hjertet og ønsker det beste for deg. 

Healing

Healing kan føles som en "indre spa" der energier får hjelp til å settes i gang, slik at kroppen starter sin egen prosess på å "hele" seg selv - slik også healing betyr. Healing kan føles dypt avslappende, samtidig som at den også kan gi deg mer energi. Du får det du skal ha.


Fjernhealing

Alt er energi. Og fjernhealing er kun energibølger som også kan bevege seg over en uendelig distanse. Vakkert, og like nært som en annen healing, og noen ganger kan det også oppleves mer kraftfullt.  

Meditasjon

Fler og fler opplever stress, uro og tankespinn. Meditasjon er et enkelt og lett gjennomførbart verktøy å ha med seg i hverdagen. Du trenger ikke mange minuttene hver dag, for at du skal merke endring. Mange ser nå verdien av hva meditasjon kan gjøre, og det er på full fart inn , både til firma -  for ansatte og ledere, samt skoler og privatpersoner

"Jeg er helt slått i bakken etter dagens reading med Torill. Hun gikk rett i kjernen av det som er viktig i mitt liv akkurat nå og ga meg verdifull veiledning ut fra det. Denne dama har en mild fremtoning, samtidig som hun er fast og uredd som klarsynt og coach. Takk vakre sjel"  


Ina

 Torill har jobbet som veileder  og healer i mange år, og har hjulpet mange over hele landet. Hun er opptatt av at du skal komme deg videre på din vei. Hun veileder og formidler på en slik måte at det er lett forståelig for deg som skal gjøre jobben.

Hun er i tillegg meditasjonslærer, og hennes kanaliserte meditasjoner er spredt rundt hele verden til tusenvis av mennesker, som har funnet hjelp av de. 

"Torill har en helt særegen evne til å "lese" menneskene hun møter, og hva de trenger. En time med healing til Torill anbefales, det er kraftfullt og virkningsfullt. Torill er helt unik" 


Gunn Irene

Om Torill

Jeg er takknemlig og ydmyk for å kunne være en som kan bidra til en bedre hverdag for mange mennesker. Jeg hjelper deg fra hjertet, med min erfaring, kunnskap og klarsyn underveis i samtalen. Jeg ser frem til å prate med deg!

La oss begynne å arbeide med oss selv akkurat nå i dag og deretter alltid dette akkurat nå, dag for dag.

 - Marcello Haugen - 

Kontakt informasjon


  • torill@meditasjonsguiden.no
  • 90556013
>